vászonképstúdió
1074 Budapest, Dohány u. 86.
Telefon: +36 30/434-6353
e-mail: info@vaszonkepstudio.eu


KLUBKÁRTYA

 

TAVASZI ZSONGÁS AKCIÓ -33% kedvezmény !

Lepd meg kedvesedet, hozzátartozódat, barátodat egy egyedi vászonképpel. Most kedvező áron rendelhetsz egyedi ajándékot, meglepetést. Az AKCIÓ 2020 március 15-ig tart és az egyedi vászonképekre vonatkozik.

KLUBKÁRTYA

Kérd e-mailben a kuponkódot ( info@vaszonkepstudio.eu ) és 2020-ban az egész évben, garantált 25% kedvezményt kapsz nem csak az egyedi vászonképek rendelésénél, hanem a webáruházunkban található több mint 8000 db termékből (fotótapéták, vászonképek, paravánok, akril képek, kifestők stb.)

A vásárlás folyamatában írd be a kapott kuponkódot a megfelelő helyre és érvényesül a kedvezmény (nem az akciós árakból hanem az eredeti árból).

Amennyiben 25%-nál nagyobb kedvezmény van érvényben (pl. Black Friday alatt egy 33% akciónál) akkor a nagyobb mértékű kedvezmény érvényesül. Az akciók és kedvezmények nem vonhatóak össze.

A rendelésedbe beteszünk majd egy hűtő mágnes klubkártyát, amely tartalmazza a kuponkódot.
A klubkártya 2020 december 31-ig érvényes

Amennyiben e-mailban rendelsz, akkor a képeket a info@vaszonkepstudio.eu e-mail címünkre várjuk. E-mail esetén minden képhez add meg a kívánt méreteket.

Mi minden esetben küldünk egy nézőképet a képekről, amit módosíthatsz, amíg azt megfelelőnek nem találod. A képeket mi is ellenőrizzük, hogy az megfelelő-e a gyártáshoz, és jelezzük ha probléma van vele. Amennyiben lehetséges javaslatokat teszünk, hogy milyen grafikai megoldással javítható az eredmény, mert tudjuk, hogy sok kép pótolhatatlan. Csak jóváhagyott grafika után kezdjük el a gyártást.

A képek fakeretre feszített festővászonra készítjük 1440 dpi felbontásban tökéletes minőségben.


Adatvédelmi tájékoztató