vászonképstúdió
1074 Budapest, Dohány u. 86.
Telefon: +36 30/434-6353
e-mail: info@vaszonkepstudio.eu


KLUBKÁRTYA

 

2022 AKCIÓ! Most a képeid árának egy negyedét mi álljuk! 25% kedvezmény visszavonásig, minden egyedi kép rendelésre!

EZT MOST NE HAGYD KI!

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL AZ ÜZLETBEN CSAK ELŐREUTALÁS UTÁN LEHETSÉGES.

Szállítás és csomagolás díja 2500 Ft. Az utánvétel díja 1000 Ft. Kérjük lehetőségekhez mérten előre utalással rendelj, ezzel is csökkentve a futárszolgálat kollégáival való személyes kontaktust. A szállítást a GLS vagy az MPL futár végzi. A termék érkezéséről telefonos sms értesítést küld a futár cég. Ha az első kézbesít és sikertelen a futár másnap és harmadnap ismét kisérletet tesz a csomag átadására. Te is kérhetsz egy másik megfelelő időpontot a futártól. Méretkorlátok a futárcégeknél. Rendeléskor kérjük ezt figyelembe venni. GLS méret korlát maximum 200x80 cm. Nagyobb méretek szállítására külön árat adunk. MPL méret korlát maximum a 3 oldal össz mérete nem haladhatja meg a 300 centimétert (pl max. 190x100x5 cm) dés az egyik oldal maximum mérete nem haladhatja meg a 230 centimétert.

Amennyiben e-mailban rendelsz, akkor a képeket a info@vaszonkepstudio.eu e-mail címünkre várjuk. E-mail esetén minden képhez add meg a kívánt méreteket.

Mi minden esetben küldünk egy nézőképet a képekről, amit módosíthatsz, amíg azt megfelelőnek nem találod. A képeket mi is ellenőrizzük, hogy az megfelelő-e a gyártáshoz, és jelezzük ha probléma van vele. Amennyiben lehetséges javaslatokat teszünk, hogy milyen grafikai megoldással javítható az eredmény, mert tudjuk, hogy sok kép pótolhatatlan. Csak jóváhagyott grafika után kezdjük el a gyártást.


Adatvédelmi tájékoztató