vászonképstúdió
1074 Budapest, Dohány u. 86.
Telefon: +36 30/434-6353
e-mail: info@vaszonkepstudio.eu


KLUBKÁRTYA

 

A klubkártya kedvezménye érvényes a webáruházunk összes termékére, a vaszonkepstudio.hu alatt.

Karantén kép AKCIÓ

Karantén alatt rengeteg jobbnál jobb kép készül. Válogasd ki és a legjobbakat küld be nekünk és mi 33% kedvezményt adunk rájuk. Az akció 2020 05 31.-ig tart.

SZÁLLÍTÁS ÉS CSOMAGOLÁS MENETE A KORONAVÍRUS JÁRVÁNY IDEJÉN:

A szállítási és csomagolási költség csomagonként 2000 Ft. Kérjük lehetőségekhez mérten előre utalással rendeljen, ezzel is csökkentve a futárszolgálat kollégáival való személyes kontaktust. A szállítást a GLS vagy az MPL futár végzi. A termék érkezéséről telefonos sms értesítést küld a futár cég. Ha az első kézbesít6és sikertelen a futár másnap és harmadnap ismét kisérletet tesz a csomag átadására.Ön is kérhet egy önnek megfelelő időpontot a futártól. Méretkorlátok a futárcégeknél. Rendeléskor kérjük ezt figyelembe venni, mert különben nem tudjuk teljesíteni a szállítást. GLS méret korlát maximum 200x80 cm MPL méret korlát maximum a 3 oldal össz mérete nem haladhatja meg a 300 centimétert (pl max. 195x100x5 cm) dés az egyik oldal maximum mérete nem haladhatja meg a 230 centimétert.

KLUBKÁRTYA

Kérd e-mailben a kuponkódot ( info@vaszonkepstudio.eu ) és 2020-ban az egész évben, garantált 25% kedvezményt kapsz nem csak az egyedi vászonképek rendelésénél, hanem a webáruházunkban található több mint 8000 db termékből (fotótapéták, vászonképek, paravánok, akril képek, kifestők stb.)

A vásárlás folyamatában írd be a kapott kuponkódot a megfelelő helyre és érvényesül a kedvezmény (nem az akciós árakból hanem az eredeti árból).

Amennyiben 25%-nál nagyobb kedvezmény van érvényben (pl. Black Friday alatt egy 33% akciónál) akkor a nagyobb mértékű kedvezmény érvényesül. Az akciók és kedvezmények nem vonhatóak össze.

A rendelésedbe beteszünk majd egy hűtő mágnes klubkártyát, amely tartalmazza a kuponkódot.
A klubkártya 2020 december 31-ig érvényes

Amennyiben e-mailban rendelsz, akkor a képeket a info@vaszonkepstudio.eu e-mail címünkre várjuk. E-mail esetén minden képhez add meg a kívánt méreteket.

Mi minden esetben küldünk egy nézőképet a képekről, amit módosíthatsz, amíg azt megfelelőnek nem találod. A képeket mi is ellenőrizzük, hogy az megfelelő-e a gyártáshoz, és jelezzük ha probléma van vele. Amennyiben lehetséges javaslatokat teszünk, hogy milyen grafikai megoldással javítható az eredmény, mert tudjuk, hogy sok kép pótolhatatlan. Csak jóváhagyott grafika után kezdjük el a gyártást.

Amennyiben magánszemélyként szeretnél kész termékek közül kedvezőbb áron vásárolni lépj be a Netpic facebook csoportba. Ott minden információt megtalálsz, hogyan tudod elérni kedvező áron a PRÉMIUM VÁSZONKÉPEKET , a FOTÓTAPÉTÁKAT , a paravánokat, KIFESTŐKET vagy az egyedi alkotók termékeit.

Netpic facebook csoporttagok kedvezményesen vásárolhatnak a NETPIC WEBARUHÁZ több ezer termékei közül.


Adatvédelmi tájékoztató