vászonképstúdió
1074 Budapest, Dohány u. 86.
Telefon: +36 30/434-6353
e-mail: info@vaszonkepstudio.eu


Megrendelés folyamata

A megrendelni kívánt kedvenc képedhez kiválasztod, hogy miként szeretnéd viszontlátni.
(vászonkép, vászonfotó, több részes vászonkép, függesztett vászonkép, mini vászonkép, vászonnyomat)
Az árkalkulátorba beírod a szélességi és magassági méreteket.
A “számol” gombra kattintva megkapod a kedvenc képed gyártási árát.
A “képfeltöltés” gomb segítségével kiválasztod a képet és feltöltöd közvetlenül hozzánk.
A “rendelés” gomb kattíntása után, meg tudod adni a rendeléshez szükséges adatokat, ki tudod választani a fizetési és az átvételi módot.
Rendelést követően, kollégánk egyeztet veled és pontosítja a rendelésedet e-mailban vagy telefonon, majd nézőképet küldünk a gyártás jóváhagyására. Csak az általad jóváhagyott grafikát gyártjuk le.

Fontos részletek vászonkép rendfeléshez:

  • egyeztetünk veled gyártás előtt a kép minőségéről, javítjuk ha szükséges, nézőképet küldünk és csak az általad jóváhagyott grafikát gyártjuk le
  • egyedi méretben is elkészítjük a vászonképet felár nélkül. A rendelhető legnagyobb vászonkép 2x4cm keretnél 152x300 centimétert, a 4x4cm keretnél l46x300 centiméter. (lehet például 53x27 cm is a vászonkép)
  • házon belül készül minden munkafolyamat a tervezéstől a csomagolásig
  • gyönyörű nagyfelbontásban nyomtatunk élénk színekkel, speciális erre a célra fejlesztett vászonra. A nyomat UV álló.
  • effektusok ingyenesek. Montázs készítést vállalunk. 10 képig 1500 Ft, 11-20 képig 2500 Ft, 21-50 képig 3500 Ft, 51-100 képig 5500 Ft. Fotó javítás, 4500 Ft/óra
  • Egy munkanapon belüli gyártást is vállalunk 15% felár ellenében.
  • személyesen is átveheted az elkészült vászonképedet üzletünkben (Budapest, Dohány u. 86.) vagy ha igényled kiküldjük futárral (MPL vagy GLS).
  • szállítási és csomagolási költség bruttó 2000 Ft. A feladott csomag 1 nap alatt megszokott érkezni.
  • Szállítási méretkorlátok: A GLS futárnál az egyik oldal nem haladhatja meg a 80 centimétert és 3 oldalának méretei (hosszúság és magasság és mélység) nem haladhatja meg a 300 centimétert.. (pl. maximum 210x80x5cm -es kép szállítható) AZ MPL futárnál is 3 oldalának méretei (hosszúság és magasság és mélység) nem haladhatja meg a 300 centimétert és egyik oldala sem lehet hosszabb 240 centiméternél.
  • Ha kíváncs vagy arra, hogy miként készülnek a képek nézd meg a facebook oldalunkat

 

FONTOS! A facebookról, viberről vagy más közösségi oldalról letöltött, átküldött képek nagyon kis méretűek, ezért nem alkalmasak nagyméretű jó minőségű vászonképek legyártására, maximum mini vászonképekhez ajánljuk őket (max. A/4 méret).

 

Mi a vászonkép?

Egyedi, személyreszabott dekorációs varázslat :) A vászonkép olyan művészi festővászonra nyomtatott kép, amelyet valamilyen fénykép, grafika vagy reprodukció alapján készítünk. Nyomathordozóként egy felülkezelt, speciális bevonattal ellátott, nyomtatható, 100%-os pamut vagy poliészter anyagból készült vásznat használunk. A vászonkép egyedi, igényes, valódi értéket képviselő dekorációja lehet otthonoknak, munkahelyeknek és gyorsan elkészíthető.

A jó minőségű vászonkép elkészítéséhez nélkülözhetetlen a jó minőségű fénykép vagy megfelelő felbontású képfájl. Az elkészült vászonkép minősége, mérete nagyban függ a fotó felbontásától, élességétől, valamint attól, milyen fényviszonyok között készült. A képek méretéből adódóan a vászonképeket nagyformátumú nyomtatóval készítjük. A nyomtatás Ecosolvent, solvent, UV, latex, szublimációs technológiával lehetséges. Ennek eredményeként kiváló színtartósságú, fotóminőségű nyomatok jellemzőek. Nyomtatás után a vászonképeknek 5–10 órán keresztül száradniuk kell, csak ezután kerülhet sor a fakeretre való felhelyezésre.A vászonképet fedőkeret nélküli, úgynevezett vakrámára feszítve készítjük. Ez azt jelenti, hogy az oldaléleken 3-5 cm vastagságban továbbfut a kép, így a falra akasztva kiemelkedik annak síkjából, ezzel optikai csalódást okozva, egyedi 3D-s hatást keltve növeli a vászonkép térhatását.

Az oldalélekre futtatás miatt a képet kissé nagyobbra nyomtatjuk, így a szemből látható rész annyival kisebb lesz, amennyi az oldalélekre kerül. Akkor választjuk ezt a lehetőséget, ha a kép oldalsó 3–5 centiméternyi sávja nem hordoz fontos részleteket. Létezik olyan változat is, amikor egy kiválasztott szín kerül az oldalélekre, illetve van olyan fotótechnikai eljárás, amelynek segítségével kitolható a kép széle az oldalélekig (oldaltükrözés).

A vakráma (más néven: ékráma, vakkeret, blindráma) fa alapanyagból készül, művészi festővászon felfeszítésére szolgál, magassága általában 2–4 cm. Ez a kép oldalának faltól való távolságát jelenti. A 2 cm-es vastagság a vékonyabb, kisebb méretű képekhez előnyös, míg a 4 cm-es egy faltól való magasabb távolságot jelent. Ez utóbbi még látványosabbá teszi a nagyméretű képeket. A vászon kiválóan feszíthető. A képeket a hátoldalukon tűzzük. Nagyobb méretű vakrámáknál merevítőt is használunk, azzal stabilizálva a vásznat.


Adatvédelmi tájékoztató